بیماری سینوس پیلونیدال (PSD) یک بیماری التهابی – پوستی شایع است که عمدتاً نوجوانان و بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می دهد. البته آمار ابتلا در مردان و افرادی که بدن پرمویی دارند بیشتر است. روش های درمان کیست مویی بحث برانگیز است چون در برخی از روش ها احتمال عود بالایی وجود دارد که درباره آنها بحث خواهیم کرد.
بیماری کیست مویی چیست؟
بیماری کیست مویی که نام دیگر آن سینوس پیلونیدال می باشد؛ یک عفونت مزمن پوستی است که در چین بین باسن، نزدیک استخوان دنبالچه ایجاد می شود.اگر به بیماری پیلونیدال مبتلا هستید، ممکن است یک یا چند کیست بین شکاف باسن شما ایجاد شود که متورم و عفونی شوند. کیست پیلونیدال شبیه یک گودی کوچک است و در بدن اکثر افراد مو از آن بیرون زده است.
آیا بیماری سینوس مویی ارثی است؟
ممکن است در برخی از سایت ها جواب این سوال را مثبت بدانند ولی در حقیقت اینطور نیست. عارضه کیست مویی در اکثر موارد به دلیل سبک اشتباه زندگی یک فرد ایجاد می شود و همان گونه که قبلا هم اشاره کردیم؛ افراد پرمو بیشتر درگیر سینوس پیلونیدال می شوند.
همچنین معمولاً در افراد جوان بین 15 تا 24 سال رخ می دهد. این بیماری در مردان و افرادی که دارای اضافه وزن هستند، لباس های تنگ میپوشند، موهای زیادی در نزدیکی باسن دارند، یا اغلب حمام یا دوش نمی گیرند، شایع تر است.
روش های درمان
اگر کیست دوباره عفونی شود یا پس از تخلیه چرک آن بهبود نیابد، ممکن است برای برداشتن آن نیاز به راه های درمانی پیشرفته تری داشته باشید. بسته به نوع جراحی مورد نیاز، ممکن است 4 تا 10 هفته طول بکشد تا بهبود یابد. اگر جای زخم متورم، قرمز و به طور غیر طبیعی داغ شد مجددا به پزشک مراجعه کنید.
این مطلب برگرفته از بازتاب میباشد.
- ۰۱/۰۱/۲۸