کلینیک بواسیر

۴ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

به نقل از https://bit.ly/3n3o99D

کیست مویی یک بیماری شایع در ناحیه نشیمنگاهی یا دنبالچه است که بیشتر در مردان جوان و افراد پر مو دیده می شود تا زنان. در کیست مویی، یک کانال غیر طبیعی در زیر پوست؛ نزدیکی استخوان دنبالچه ایجاد می شود که معمولا چند آبسه کوچک ایجاد به وجود می آورد. این آبسه ها منجر به درد شدید و تورم در ناحیه دنبالچه می شود. افرادی که به این بیماری دچار می شوند ممکن است که نشت چرک و خون داشته باشند.

آیا عفونت کیست مویی منجر به سرطان می شود؟
امروزه یکی از بهترین روش های درمان برای از بین بردن این عارضه؛ لیزر کیست مویی می باشد که در کلینیک های تخصصی از جمله کلینیک زارعی به صورت سرپایی انجام می شود.

کیست مویی چیست؟
بیماری کیست مویی اسم های زیادی دارد. از جمله سینوس مویی، کیست سینوس کمری و سینوس پیلونیدال. این عارضه ای توده ای متورم از عفونت، چرک و موهای زائد بدن است که به شکل یک تیله برجسته، متورم و قرمز نمایان می شود. این کیست دقیقا بین دو شکاف باسن ایجاد می شود و در ناحیه کمر قرار دارد.

دلیل بروز کیست مویی چیست؟
هنوز پزشکان دلیل قطعی برای ایجاد کیست مویی (سینوس پیلونیدال) بیان و تایید نکرده اند ولی احتمال ایجاد اکثر کیست های مویی را برگشت مو به داخل بدن و ادامه رشد موهای زائد می دانند که در نتیجه این اتفاق سیستم ایمنی بدن موها را به عنوان یک جسم خارجی شناسایی کرده و شروع به مقابله با آن ها می کند.  

  • مهسا محمدی
  • ۰
  • ۰

پوست مقعد بسیار نازک و حساس می باشد. در نتیجه ترک مقعدی اغلب در هنگام دفع مدفوع بزرگ یا سفت و رابطه مقعدی رخ می دهد. یبوست مزمن یا اسهال مکرر نیز می تواند منجر به پارگی پوست مقعد شود. همچنین سایر علل شایع عبارتند از:

  • حرکات روده
  • فشار آوردن در هنگام زایمان 
  • بیماری التهابی روده (IBD) 
  • بیماری کرون
  • کاهش جریان خون در ناحیه آنورکتال
  • تنگی بیش از حد عضلات اسفنکتر مقعد 
عکس زخم مقعدی

همچنین در موارد نادر ، ممکن است این پارگی بنا به دلایل زیر به وجود بیاید:

  • سرطان مقعد
  • ویروس اچ آی وی HIV
  • زگیل تناسلی
  • بیماری سل
  • سیفلیس
  • تبخال

چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به زخم مقعدی یا فیشر هستند؟

یکی از دوره های سنی که به وجود آمدن ترک مقعد در آنها شایع می باشد، نوزادی است. همچنین افراد مسن به دلیل کاهش جریان خون در ناحیه آنورکتال ، مستعد شقاق یا فیشر هستند. در حین زایمان طبیعی و پس از آن ، زنان به دلیل قرار گرفتن در معرض فشار زیاد معمولا به این عارضه مبتلا می شوند.

همچنین افراد مبتلا به بیماریهای التهابی روده IBD توسط خطر ابتلا به این بیماری تهدید می شوند. زیرا التهابی که در پوشش روده ایجاد میشود ، بافت حساس اطراف مقعد را مستعد پارگی می کند.

افرادی که به طور مکرر دچار یبوست می شوند نیز در معرض خطر افزایش ترک های مقعدی هستند. سفتی و دفع مدفوع بزرگ از شایع ترین دلایل ایجاد پارگی مقعدی است. 

تشخیص و معاینه

پزشک معمولاً می تواند شقاق یا فیشر را به سادگی با معاینه بصری اطراف مقعد تشخیص دهد. با این حال ، در بعضی از موارد این زخم داخل کانال رکتوم بوده یا بین لبه های سوراخ مقعد ایجاد شده است. در این موارد ممکن است دکتر از روشهای دیگری برای معاینه کمک بگیرد که جواب قطعی تری دریافت کند.

مشاهده مطلب کامل مقاله شقاق در https://hpvdarman.com/%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%82/

  • مهسا محمدی
  • ۰
  • ۰

شاید زگیل پا در کودکان، مردان یا زنان جزو دردناک ترین و اذیت کننده ترین عوارضی باشد که به آن دچار می شوند. اما چیزی که این وسط اهمیت دارد روش های مقابله با آن است.

ممکن است که زگیل های دست و پا در طی مدت زمان طولانی خود به خود از بین بروند. ولی این امر کاملا احتمالی است. یعنی شاید هم از بین نروند! 

موضوع اصلی این است که افراد معمولا از وجود آنها حس خوبی نداشته و خجالت می کشند. حتی در اکثر موارد این زائده ها می توانند در انجام کوچکترین کارهای روزمره هم مشکل ایجاد کنند. در نتیجه ترجیح می دهند تا برای درمان زگیل دست یا پا خود اقدام کنند. اگر شما هم از وجود این زگیل ها رنج می برید، می توانید با روش های زیر در کمتر از یک ساعت آنها را درمان کنید:

لیزر زگیل پا و دست

به جرات می توانیم بگوییم که امروزه لیزر یکی از روش های درمان شگفت انگیز برای از بین بردن اکثر بیماری های پوستی به خصوص زگیل دست، پا و تناسلی است. از آنجا که این روش درمانی در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین بازدهی را دارد، منتخب 90% بیماران و جراحان مطرح می باشد. 

از آنجا که روش های تهاجمی دیگر مانند جراحی و بریدن به قسمت های دیگر پوست نیز آسیب می رساند، درمان زگیل با لیزر بهترین روش درمان می باشد. لیزر CO2 قادر است عفونت را از ریشه سوزانده و زائده را برای همیشه از بین ببرد.

کرایوتراپی یا فریز کردن زگیل دست و پا 

فریز کردن، انجماد یا کرایو اصطلاحات رایجی هستند که برای این روش درمانی استفاده می شود. درمان به روش کرایو که مانند لیزر به صورت سرپایی در کلینیک متخصص انجام می شود، با اعمال نیتروژن مایع یا دی اکسید کربن در دما -196 درجه سانتی گراد صورت می گیرد. سپس زائده های یخ زده، خشک شده و کنده می شوند. نسبت به تعداد زگیل ها ممکن است که پزشک چند جلسه را برای درمان آنها توصیه کند. زمان حدودی درمان برای زگیل ها حدود 20 دقیقه است.

هزینه

به طور طبیعی درمان با لیزر و کرایو و هزینه بیشتری نسبت به سایر روش های درمان دارند. به این دلیل که بازدهی قطعی تری هم داشته و احتمال بازگشت ندارند. البته لازم به ذکر است که حدود 15 درصد از بیمارانی که تحت درمان با کرایو قرار می گیرند، اعتراض از برگشتن زگیل ها دارند. از آنجا که هزینه درمان نسبت به تعداد زگیل ها و اندازه آنها متفاوت است، باید حتما توسط پزشک بررسی شوند.

مراقبتهای پس از درمان زگیل دست و پا با لیزر و کرایو

یکی از نکات مهمی که باید قطعا به آن توجه کنید، تمیز نگه داشتن محل زخم می باشد. در صورت خروج خونابه و ترشحات  محل را تمیز کنید تا عفونت نکند. زمان بهبودی کامل و ترمیم زخم حدودا دو هفته طول می کشد و طی این مدت فرد باید از کارهایی که باعث تحریک محل درمان شده زائده می شوند، خودداری کند. 

در صورت رعایت این نکته زخم به خودی ترمیم پیدا کرده و زود خوب می شود ولی در مواردی ممکن است پزشک پماد خاصی را برای تسریع تجویز کند.

درمان سریع و قطعی زگیل پا در کلینیک زارعی

  • مهسا محمدی
  • ۰
  • ۰

شقاق مقعد بیماری شایع است و تخمین زده می شود که از بین هر 10 نفر، یک نفر در دوره ای از زندگی خود به این عارضه دچار می شود.

اگر کمتر از شش هفته شقاق مقعد داشته باشید، به آن شقاق حاد می گویند ولی اگر بیش از شش هفته طول بکشد، به عنوان شقاق مزمن مقعد شناخته می شود.

هر کسی ممکن است دچار این زخم شود از جمله کودکان، اما بیشتر در افراد 15 تا 40 ساله شایع است. اگر چه برخی از عوارض مانند یبوست، رابطه مقعدی، بیماری های روده ای و… می توانند احتمال ابتلا به شقاق را افزایش دهند اما با پیشگیری از این موارد می توان این احتمال را کاهش داد.

بیماری شقاق مقعدی چیست؟

اگر برای اولین بار این اسم را بشنوید، ممکن است از خود بپرسید که شقاق مقعدی چیست؟ شقاق مقعد یک پارگی یا زخم کوچک به شکل باز در پوست داخل یا اطراف مقعد است. این زخم باعث درد شدید و گاهی خونریزی هنگام دفع مدفوع می شود. شقاق مقعد غالباً با اقدامات ساده از بین می رود و قابل پیشگیری است. این بیماری در انگلیسی Anal Fissure نامیده می شود.

علت شقاق و خشکی مقعدی

برای اکثر افرادی که دچار شقاق مقعدی می شوند، نمیتوان یک دلیل قطعی در نظر گرفت. اغلب تصور می کنند که این امر ناشی از حرکت سخت یا دردناک روده و کانال مقعد است. همچنین این عارضه  می تواند باعث اسپاسم و سفت شدن ماهیچه های اطراف مقعد (ماهیچه های اسفنکتر داخلی) شود و پارگی زخم را افزایش دهد.

از  طرفی دیگر گاهی اوقات هم علت اصلی شقاق مقعدی مشخص است. در این صورت زخم به عنوان شقاق مقعد ثانویه شناخته می شود. علل شقاق مقعد ثانویه شامل موارد زیر هستند:

  • یبوست: عبور مدفوع سفت و سخت از دریچه می تواند باعث ایجاد پارگی در مقعد شود.
  • دوره بارداری یا زایمان طبیعی: در زنان این دوران به دلیل فشار وارد شده به پرینه (ناحیه بین واژن و مقعد) مستعد ابتلا به شقاق مقعدی یا واژن هستند. همچنین حین زایمان طبیعی به دلیل فشار آوردن زیاد ممکن است این زخم در محل های نام برده ایجاد شود.
  • داشتن بیماری های التهابی روده مانند کرون.
  • ابتلا به عفونت های مقاربتی یا پوستی.
  • داشتن بیماری پوستی مانند پسوریازیس تناسلی.
  • مصرف داروهایی مانند مسکن هایی که حاوی مواد افیونی هستند.
  • ضربه به مقعد: به عنوان مثال، از طریق رابطه مقعدی یا جراحی.
  • ابتلا به سرطان روده و انجام شیمی درمانی.

علائم شقاق در زنان، مردان و کودکان

این بیماری به طور معمول در زنان، مردان و کودکان علائم یا نشانه های یکسانی دارد که عبارتند از:

  • درد شدید، سوزش در داخل یا اطراف مقعد هنگام دفع. برخی از افراد این احساس را مانند “عبور شیشه شکسته از مقعد” توصیف می کنند. ممکن است چند ساعت بعد از آن همچنان احساس درد شدید و سوزاننده داشته باشید.
  • خونریزی هنگام دفع یکی دیگر از علائم این بیماری می باشد. البته همه افراد با شکاف مقعدی دچار خونریزی نمی شوند مگر اینکه بیماری به حالت مزمن در آمده باشد. در این صورت این خون می تواند روی دستمال کاغذی، لباس زیر و کاسه توالت مشاهده شود.
  • اسپاسم (سفت شدن ناگهانی) در ماهیچه های اطراف مقعد در هنگام مدفوع.
  • احساس باز شدن شکافی در اطراف دریچه زمان اجابت مزاج.

این علائم ممکن است همیشه به دلیل شکاف هم نباشد. سایر بیماریها مانند بواسیر (هموروئید) می توانند علائم مشابهی را ایجاد کنند.

تشخیص بیماری

پزشک عمومی معمولاً با پرسیدن علائم از مراجعه کننده و معاینه فیزیکی می تواند شقاق مقعدی را تشخیص دهد. همچنین او درباره مدت زمانی که این علائم را دارید سوال می پرسد. سوالات دیگر پزشک در مورد سلامت عمومی شما و سابقه پزشکی هستند.

برای معاینه دکتر از شما می خواهد به پهلو دراز بکشید و زانوها را به سمت قفسه سینه خم کنید. سپس باسن شما را به آرامی جدا می کنند تا ناحیه را بررسی کرده و ببینند شکاف وجود دارد یا خیر.

در صورت عدم اطمینان در مورد علت بیماری ممکن است از شما بخواهد تا به یک متخصص آنورکتال هم مراجعه کنید.

علت و علائم شقاق مقعدی

پیشگیری از شقاق

با پیشگیری از یبوست می توانید خطر ایجاد شقاق مقعدی را کاهش دهید. اگر قبلا هم سابقه ابتلا به این بیماری را داشتید و به خودی درمان یافته اهمیت بسیاری دارد زیرا ممکن است که زخم سطحی مجدد بهبود یابد. شما می توانید با اطمینان از داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سالم که حاوی مقدار زیادی فیبر است، از یبوست جلوگیری کنید. همچنین مهم است که مطمئن شوید مایعات کافی به اندازه کافی می نوشید و به طور منظم ورزش می کنید.

اگر بیماری دیگری دارید که خطر ابتلا به شقاق مقعد را افزایش می دهد، با پزشک خود صحبت کنید. آنها بهترین راه را برای مدیریت وضعیت و کاهش خطر ابتلا به شقاق مقعدی در نظر می گیرند.

ادامه مطلب

  • مهسا محمدی
طراحی سایت
طراحی سایت با برنامه نویسی اختصاصی
www.webcando.ir

تابلو سازی
خدمات تابلو سازی پرکاس
perkasco.com

درمان بواسیر
درمان بواسیر با آخرین متد
clinicdarman.com/بواسیر-هموروئید/درمان-بواسیر/

شبیه ساز پرواز
خرید تجهیزات پرواز و شبیه سازی
www.irfly.ir

درمان هموروئيد با لیزر
درمان بواسیر با لیزر و هموروئید
clinicdarman.com/بواسیر-و-هموروئید/جراحی-هموروئید/

طراحی دکوراسیون داخلی
طراحی دکوراسیون داخلی و منزل چید فرم
www.chidform.com/

نمای چوب
ترمووود و چوب نمای شرکت بریج
www.bridgeco.ir/

شقاق چیست
همه چیز درباره شقاق
www.darmancolorectal.com/fissure

فیشر
همه چیز درباره فیشر
www.darmancolorectal.com/fissure


طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
www.webcando.ir/web-design/marketing-site-design.html