اشاره به اینکه بسیاری از بانوان و حتی مردان که چربی اضافی شکم دارند بهترین راهکار رهایی از این معضل را جراحی زیبایی شکم می دانند افزود: تحقیقات انجام شده بیانگر آن است که جراحی زیبایی شکم و انجام مستمر این کار سلامت فرد را با خطر جدی مواجه می کند.
وی یادآورشد: بسیاری از مبتلایان به چاقی به جای استفاده از رژیم های مناسب غذایی و انجام فعالیت های ورزشی به این نوع راهکار متوسل می شوند.
حسینی تصریح کرد: عواملی مانند ژنتیک و محیط بر چاقی افراد تاثیر گذار است و معمولا این روند با الگوی غذایی نامناسب از قبیل پرخوری های زیاد زمینه بیشتر این معضل به ویژه چاقی در ناحیه شکم را به دنبال دارد.
وی اظهار کرد: هم اکنون سه نوع عمل جراحی پلاستیک شکم (ابدومینوپلاستی یا تامی تاک)،لیپوساکشن ( خارج کردن چربی زیر پوستی ) و یا ترکیب این دو روش استفاده می شود که اگرچه به ظاهر موفقیت آمیز بوده و موجبات رضایت فرد را فراهم کند اما عوارضی را به دنبال دارد.
این فوق تخصص جراحی پلاستک مرکز آموزشی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان، عفونت، تجمع مایع، از دست دادن پوست، درد و تورم پاها را از جمله عوارض جراحی زیبایی شکم بیان کرد و گفت: بسیاری از متقاضیانی که برای انجام این نوع عمل مراجعه می کنند در مورد عواقب و عوارض های آن بی اطلاع هستند.
وی خاطرنشان کرد: ورزش و انجام فعالیت های ورزشی بهترین راهکار برای کاهش وزن و رفع معضل چاقی است که باید بیش از روش های دیگر لاغری از جمله اعمال جراحی مورد توجه قرار گیرد.
منبع: ایرنا
- ۹۶/۰۸/۲۷